't Clubhuis juni 2023-9.jpg 4

Werken bij De Kikkerkoning

Bij De Kikkerkoning gunnen wij iedereen een fijne tijd. Wij bieden een opvang- en werkomgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Waar ruimte is voor nieuwe ideeën, initiatieven, talenten en doorgroeimogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We bieden ons team regelmatig activiteiten op dit vlak. We zijn trots op onze leid(st)ers; professionals met unieke kwaliteiten, normen en waarden en een groot hart voor kinderen. 

De Kikkerkoning bestaat uit zeven locaties, waar we kinderdagopvang en/of buitenschoolse opvang aanbieden. We werken graag samen met de basisscholen.  

Kinderen zijn onze grootste inspiratiebron
Bij kinderopvangorganisatie De Kikkerkoning doen we het graag anders. We spelen, werken en ontdekken met handen, hart en hoofd. Waar nodig kleuren we buiten de lijntjes, in het belang van het kind.

Welkom bij de familie  
Onze kinderopvang vormt een familie. Waar onvoorwaardelijke liefde de basis vormt voor verbinding, ontwikkeling en verrijking. We bieden een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Opvoeden doen we samen. Als je je ergens veilig en geborgen voelt en erbij hoort, komt de rest vanzelf. Dan kun je in vrijheid zijn wie je bent en vanuit een veilige basis met anderen en de wereld verbinden. Verbinding is onze kracht.

De Kikkerkoning geeft kinderen en medewerkers de ruimte om talenten te ontdekken en ontwikkelen. Iedereen is namelijk talentvol en verdient het om te stralen. We zijn continu op zoek naar vernieuwende mogelijkheden die bijdragen aan een fijne tijd bij De Kikkerkoning, persoonlijke ontwikkeling en een bewustere maatschappij.

Wat bieden je bij De Kikkerkoning

Werken als pedagogisch medewerker bij De Kikkerkoning

We zijn altijd op zoek naar fijne nieuwe pedagogische medewerkers op onze locaties in Elst en Valburg. Wil je op een kinderdagverblijf of BSO werken? Of misschien wel op allebei? Je bent van harte welkom om jouw talent in te zetten en ons mooie team te versterken. Vertel ons je wensen, dan vinden we binnen onze locaties een baan die bij jou past.

Eerst even sfeer proeven?

Dat kan! Veel nieuwe collega’s kiezen ervoor om eerst sfeer te komen proeven op onze locaties. De ene week werk je bijvoorbeeld bij dagverblijf Moeder de Gans, de andere keer bij BSO De Club of een andere locatie. Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van onze organisatie en locaties. Dat krijg je alleen als je overal een keer werkt. Daarna kijken we graag met jou naar je voorkeurslocatie en de mogelijkheden bij ons. Zo weten we zeker dat er een goede match is!

Heb je vragen over jouw carrière bij De Kikkerkoning?
We helpen je graag verder!

Wat vragen wij van jou?

Heel simpel. Een diploma waarmee je op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang mag werken. Je checkt het hier

Solliciteren

Dat kan op de manier zoals jij dat graag wilt. Je kunt een motivatiebrief mailen naar personeel@kikkerkoning.nl. Een keertje binnenwandelen en een van je nieuwe collega’s aanspreken. Of bellen of een WhatsApp sturen naar 06-51029263. Dan plannen we snel een afspraak om kennis te maken en je wensen te inventariseren.