Werken bij De Kikkerkoning in Elst

Werken bij De Kikkerkoning in Elst

Zoek jij een baan als pedagogisch medewerker in Elst? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij stellen onszelf graag aan jou voor en vertellen je wat ons onderscheidt van andere kinderopvangorganisaties.

Wanneer je bij ons komt werken bieden wij je:

✔️ Een groepshulp die jou ondersteunt in de praktische taken op de groep.

✔️ Een vaste teamleider op iedere locatie die voor jou klaarstaat, volop aandacht dus.

✔️ Een leefstijl- en vitaliteitscoach die jou begeleidt in gelukkig en gezond werken.

✔️ Workshops voor jou zoals yoga, muziek of iets anders creatiefs.

✔️ Personeelsfeestjes waar nog lang over nagepraat wordt

✔️ Voorbereidingstijd op de BSO van maar liefst 1 uur per middag!

✔️ Geen vaste draaiboeken, maar jij bepaalt zelf (met je collega’s en de kinderen) welke activiteiten jullie ondernemen.

 

 

En wat dacht je van de activiteiten die we bieden of ondernemen? Die zijn pas uniek!

Indoor Trampolines, kinderboerderij, kanoën en suppen op eigen terrein, kunstatelier, indoor strand, circuspiste, timmerwerkplaats, podium met karaoke, pannakooi, zwemmen, greenscreen ruimte, gamekamer voor de 8+ kids, babytuin, peuterplein, snoezelkamer, gymzaal en veel excursies. Bijzonder? Dat is het ook! En het mooie is dat jij volop tijd en ruimte krijgt om zelf toffe dingen te bedenken. Eigenlijk is alles wel mogelijk bij ons!

Werken als pedagogisch medewerker in Elst

Wij zijn altijd op zoek naar fijne nieuwe pedagogisch medewerkers op onze locaties in Elst. Wil je op een kinderdagverblijf werken? Of BSO? Of beiden? Ligt jouw talent op het creatieve vlak? Duik je juist liever de natuur in? Of ben jij een sporter of keukenprins(es)? Je bent van harte welkom om jouw talent in te zetten op onze opvang. Vertel ons jouw wensen en dan vinden wij de baan die bij jou past!

De ‘Kikkerkoning sfeer’ proeven?

Veel nieuwe collega’s kiezen ervoor om eerst de sfeer te proeven op onze locaties. De ene week werk je bij dagverblijf Moeder de Gans, de andere keer bij bso De Club of een andere locatie. Het is belangrijk dat jij een goed beeld van onze organisatie en locaties krijgt. Dat krijg je alleen als je overal eens werkt. Daarna kijken we graag met jou naar jouw voorkeurslocatie en de mogelijkheden bij ons. Zo weten we zeker dat het een goede match is. Jij blij, wij blij!

Wat vragen wij van jou?

Heel simpel. Een diploma waarmee je op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang mag werken. Je checkt het hier

Solliciteer nu eenvoudig via WhatsApp!

Enthousiast geworden? Stuur gewoon een bericht naar 06 51029263 of personeel@kikkerkoning.nl , dan maken we een afspraak om binnenkort samen een kopje koffie of thee te drinken en verder kennis te maken.