Valburg | Info

Tarieven en kinderopvangtoeslag

Het uurtarief voor hele dagopvang (0-4 jaar) is € 9,96 per uur.
Als u uw kind ’s morgens naar het kinderdagverblijf komt brengen hoeft u niets mee te geven. Gedurende de dag krijgt uw kind eten, drinken en tussendoortjes. Ook luiers (Pampers), uitjes en workshops zijn inbegrepen in de prijs.
U kunt de netto opvangkosten hier berekenen. Wij werken samen met DebiCare. Deze organisatie verzorgt o.a. de kindadministratie voor ons. DebiCare is tevens toeslagendienstverlener en heeft een convenant afgesloten bij de Belastingdienst Toeslagen. Dit betekent dat zij u kunnen helpen met aanvragen, wijzigingen en bezwaarschriften inzake Kinderopvangtoeslag. Onze contactpersoon is mevrouw Jos van Santen, te bereiken via telefoonnummer 0180 – 555 911.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is dagelijks geopend van 7:30 tot 18:30 uur m.u.v. zaterdag, zondag en officiële feestdagen. De standaard openingstijden zijn van 7:30 tot 18.00 uur. In overleg is mogelijk en een half uur verlengde opvang af te nemen.

Op het dagverblijf is het mogelijk om ‘extra opvang’ naast de reguliere dagen af te nemen. Jaarlijks ontvangt u naar rato extra opvangdagen die u kosteloos in kunt zetten voor extra opvang.

Plaatsing

Voor al uw vragen over plaatsing, inschrijving en contracten kunt u terecht bij Debicare. Debicare is de organisatie die voor ons de planning, facturatie en kindadministratie verzorgt. Onze contactpersoon is mevrouw Jos van Santen. Zij is te bereiken via 0180-555911.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding. Op al onze locaties staat de deur voor u open. Om te zorgen dat wij ruim de tijd voor u hebben, vragen wij u om een afspraak te maken. Dat kan indien u wenst ook via deze website door te kiezen voor ‘rondleiding’ in het snelmenu hierboven.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze opvang verzoeken wij u zich via het snelmenu hierboven in te schrijven.

Oudercommissie

Onze oudercommissie bestaat uit een mix van ouders van kinderen van de verschillende locaties. Zij behartigen de belangen van alle ouders. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van De Kikkerkoning te bewaken en te bevorderen door gevraagd maar ook ongevraagd advies uit te brengen. Zo adviseren ze ons over kwaliteit van de opvang, pedagogisch beleid, voedingsbeleid, veiligheid en gezondheid, openingstijden, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, klachtenreglement en prijswijzigingen. De oudercommissie vergadert regelmatig met elkaar en komt daarnaast elk kwartaal met het management van De Kikkerkoning bijeen om gezamenlijk te vergaderen. Als ouder kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de oudercommissie. De oudercommissie kan vragen voorleggen of vergaderpunten inbrengen waarvan zij vindt dat deze de aandacht verdienen. De oudercommissie is te bereiken via ockikkerkoning@gmail.com.