’t Clubhuis

Welkom in ’t Clubhuis!

Op 1 november 2021 gaan onze deuren open. Op deze bijzondere plek in kindcentrum Sunte Werfert krijgt uw kind de kans om in een kleinschalige, prettige omgeving zijn/haar talenten te ontdekken. Met spel, activiteiten en ruimte voor ontspanning maken we er samen een fijne dag van.

We maken muziek, bouwen, bakken, dansen, knutselen, relaxen, knuffelen, sporten, gaan de natuur in, spelen met zand en water, volgen workshops, gaan op onderzoek uit en genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft.

Kinderen van 2 t/m 13 jaar

Aansluitend aan de peuteropvang van SPO of indien gewenst kunt u uw kind zelf brengen. Afhankelijk van uw contract kiest u voor opvang tot 14.30 of 18.00 uur. De kinderen lunchen samen met onze leidsters. In overleg is het mogelijk om uw kind een middagslaapje te laten doen. De bso-kinderen van 4 jaar en ouder sluiten van 14.30 tot 18.00 uur aan. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is ’t Clubhuis de hele dag geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

Waar?

U vindt ‘t Clubhuis naast het kinderkookcafé in kindcentrum Sunte Werfert. We maken gebruik van het hele kindcentrum.

Kinderopvangtoeslag

Het uurtarief van ’t Clubhuis start vanaf € 9,96 en is afhankelijk van het aantal dagen vakantieopvang dat u kiest. Net als voor de kinderopvang en peuterspeelzaal kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Hoeveel u terug krijgt van de Belastingdienst is onder andere afhankelijk van uw inkomen.
Benieuwd naar de daadwerkelijke kosten? Neem dan contact op met Sven Weeda via info@debicare.nl of 0180-555911.