Blij met De Kikkerkoning

Waardering 8,5

Eind 2017 hebben we al onze ouders gevraagd om de jaarlijkse evaluatie online in te vullen. We zijn blij dat meer dan 50% van alle aangeschreven ouders heeft gebruikgemaakt van de mogelijkheid om hun mening te delen en ideeën aan te dragen.

• Ouders geven zowel onze dagopvang als bso gemiddeld een 8,5
• Maar liefst 100% van alle respondenten zou De Kikkerkoning aanraden bij iemand anders
• Gemiddeld 40% van alle respondenten geeft een 9 als waardering

We zijn trots op de vele positieve reacties en we zijn blij dat ouders erg tevreden zijn. We bedanken alle ouders die hebben deelgenomen voor de moeite die zij hebben genomen. Hieronder vindt u een greep uit de reacties van ouders.

 

“Wij vinden alle leidsters lief en betrokken. We merken dat de leidsters zorgvuldig uitgekozen worden en allemaal passen binnen de warme sfeer van de kikkerkoning.”

“Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter, ik vind het heerlijk dat ze lekker veel buitenspelen en ook vind ik het erg leuk dat er uitstapjes worden ondernomen. Bijvoorbeeld met de bolderkar op pad, naar de speeltuin of naar het dorp.”

“Jullie zorgen voor een goede, veilige en uitdagende omgeving, activiteiten en sfeer.” 

“Erg tevreden! Er werken ervaren medewerkers vol passie en enthousiasme! Hier betaal ik graag wat meer voor. Jullie hebben de lat hoog liggen en geven het gevoel dat jullie met liefde voor onze kinderen zorgen. Jullie zijn betrokken en stralen dit uit. Ga zo door!”