3+ groep | Info

kinderopvang-elst-3jaar-info1Openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur wordt de groep peuters van 3 jaar en ouder opgevangen op bso ’t Strand. Heeft u ook behoefte aan opvang op woensdag of vrijdag dan kan dit uiteraard op ons dagverblijf aan de Stationsstraat waar wij ook extra activiteiten aanbieden voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Op de 3+ groep is het mogelijk om tegen het zelfde uurtarief extra opvang naast de reguliere dagen af te nemen.
Gemiste opvangdagen kunnen in de week voor, van en na de gemiste dag als ruildag ingezet worden.
De Kikkerkoning is gesloten op zaterdag, zondag en officiële feestdagen.

kinderopvang-elst-3jaar-info2Tarieven en kinderopvangtoeslag

Het uurtarief voor hele dagopvang (0-4 jaar) is € 7,90 per uur.
Als u uw kind ’s morgens naar het kinderdagverblijf komt brengen hoeft u verder niets mee te geven. Gedurende de dag krijgt uw kind eten, drinken en tussendoortjes. Ook uitjes en workshops zijn inbegrepen in de prijs.

U kunt de netto opvangkosten hier berekenen. Wij werken samen met DebiCare. Deze organisatie verzorgt o.a. de kindadministratie voor ons. DebiCare is tevens toeslagendienstverlener en heeft een convenant afgesloten bij de Belastingdienst Toeslagen. Dit betekent dat zij u kunnen helpen met aanvragen, wijzigingen en bezwaarschriften inzake Kinderopvangtoeslag. Onze contactpersoon is mevrouw Jos van Santen, te bereiken via telefoonnummer 0180 – 555 911.

kinderopvang-elst-3jaar-info3Plaatsing

Voor al uw vragen over plaatsing op de 3+ groep, inschrijving en contracten kunt u terecht bij Debicare. Debicare is de organisatie die voor ons de planning, facturatie en kindadministratie verzorgt. Onze contactpersoon is mevrouw Jos van Santen. Zij is te bereiken via 0180-555911. 

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding. Op al onze locaties staat de deur voor u open. Om te zorgen dat wij ruim de tijd voor u hebben vragen wij u om een afspraak te maken. Dat kan indien u wenst via deze website.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze opvang verzoeken wij u zich via deze website in te schrijven. 

kinderopvang-elst-3jaar-info4Oudercommissie

Onze oudercommissie bestaat uit een mix van ouders van kinderen van de verschillende locaties. Zij behartigen de belangen van alle ouders. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van De Kikkerkoning te bewaken en te bevorderen door gevraagd maar ook ongevraagd advies uit te brengen. Zo adviseren ze ons over de kwaliteit van de opvang, pedagogisch beleid, voedingsbeleid, veiligheid en gezondheid, openingstijden, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, klachtenreglement en prijswijzigingen. De oudercommissie vergadert regelmatig met elkaar en komt daarnaast elk kwartaal met het management van De Kikkerkoning bijeen om gezamenlijk te vergaderen. Als ouder kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de oudercommissie. De oudercommissie kan vragen voorleggen of vergaderpunten inbrengen waarvan zij vindt dat deze de aandacht verdienen. De oudercommissie is te bereiken via ockikkerkoning@gmail.com.